Welkom op onze webshop

 • Levering in heel België
 • 10000 producten op voorraad
 • Winkels open op zondag

Zetel Stanley 4-zit leder bruin

€ 1.499,00

In toonzaal in Gent, Deinze, Mons

Reserveer om morgen af te halen, betalen hoeft pas in de winkel

Later afhalen kan via de rode bestelknop.

  Afhalen in de winkel - GRATIS

  Meer info

  Bestelwagen huren - vanaf € 10

  Meer info

  Thuislevering - vanaf € 65

  Meer info

  • Onderhoud
  • Onderhoud
  Meer informatie
  Breedte
  269 cm
  Hoogte
  84 cm
  Diepte
  77 cm
  Hoogte poot
  12 cm
  Breedte zit
  70 cm
  Diepte zit
  58 cm
  Hoogte zit
  45 cm
  Hoogte armleuning
  84 cm
  Meer informatie
  Materiaal
  Natuurleder
  Meer informatie
  Volume
  2 m³
  Aantal colli
  1 c
  Maximum afmeting colli
  271x87x79
  Montage
  Weinig
  Losse zit-of rugkussens
  Zit
  Leverbaar
  Meubeltransport
  Meer informatie
  Kleur
  Bruin PJ435
  Kleur poot
  Donkerbruin
  Meer informatie
  Onderhoud
  Gepigmenteerd beschermd leder
  Gewoon onderhoud mag door stof af te nemen en af en toe te reinigen met een uitgewrongen doek met gedemineraliseerd water. Wel na gebruik van water steeds afdrogen met een katoenen doek.

  Tweemaal per jaar raden wij aan om het leder een grondige poetsbeurt te geven: reinigen met Natural leather cleaner met een propere zachte doek, daarna voeden en beschermen met Leather care color kleurloos, aanbrengen met een zachte doek, uitwrijven met een propere doek.

  Bij intensief gebruik (veel zonlicht, nabijheid van warmtebronnen of intensief gebruik van jeanskledij) mag je maandelijks de Leather care color kleurloos gebruiken op de plaatsen die blootgesteld zijn aan 1 van de bovengenoemde factoren.

  Afhaling

  De snelste en goedkoopste manier om je meubelen in huis te halen, is zelf je meubelen afhalen in één van onze winkels te Gent, Deinze of Mons. Op die manier kies je het tijdstip dat je het best past. De openingsuren van de winkels kan je hier raadplegen.

  Afhalen kan je doen met je eigen vervoer ofwel met één van de bestelwagens van Weba. Meer informatie omtrent het huren van een bestelwagen kan je hier vinden.

  Verzending

  De producten die je aankoopt kunnen geleverd worden via pakjesdienst of grootmeubeltransport. Dit is afhankelijk van het product dat je aankoopt. De verzendmethode vind je terug op elke productpagina onder 'Praktisch' bij 'Leverbaar'.

  Heb je grote meubelen gekocht? Dan kan je deze in heel België thuis laten leveren voor de maximale prijs van € 75 via drempelservice. Meer informatie vind je hier.

  Kleine, niet-fragiele producten verzendt WEBA via pakjesdienst. Deze pakjesdienst komt bij je langs de dag nadat we je bestelling meegegeven hebben. Ben je niet thuis? Geen probleem, de pakjesdienst laat een briefje achter waarmee je je bestelling kan ophalen bij een Pick-up Point. Momenteel worden alle pakjes via pakjesdienst verzonden voor € 4,95!

  Retours

  Heb je iets via de winkel aangekocht dat je wil retourneren? Neem dan contact op met de winkel waar u dit artikel heeft aangekocht. 

  Heb je iets via de webshop aangekocht dat je wil retourneren? Je kan het product in de ongeopende, originele verpakking terug bezorgen binnen de 14 dagen na ontvangst. De kosten van het retourneren betaal je zelf. Lukt het niet om het product zelf terug te bezorgen? Neem dan contact op met Weba Online via de contactgegevens die je hier vindt.