Welkom op onze webshop

 • Levering in heel België
 • 10000 producten op voorraad
 • Winkels open op zondag

Krachtreiniger Fabel Hout 0,5l

€ 5,60

In toonzaal in Gent, Deinze

Reserveer om vandaag af te halen, betalen hoeft pas in de winkel

Later afhalen kan via de rode bestelknop.

  Afhalen in de winkel - GRATIS

  Meer info

  Thuislevering - € 4,95 (België)

  Meer info

  Deze houtreiniger ontvet en reinigt aanslag, vuil en vlekken op alle soorten tuinmeubilair in exotisch hout.

  Gebruiksaanwijzing :
  - Maak het hout nat met een gieter of tuinslang
  - Verstuif ruim de houtreiniger
  - Laat enkele minuten inwerken zonder te laten drogen
  - Wrijf over de te reinigen oppervlak met een borstel of een schuurspons om het vuil te verwijderen
  - Spoelen met water en indien nodig behandeling herhalen
  - Niet verdunnen, gebruiksklaar
  - Niet toepassen in volle zon
  Meer informatie
  Inhoud
  0.5 l
  Meer informatie
  Montage
  Geen/beperkt
  Leverbaar
  Pakjesdienst klein

  Afhaling

  De snelste en goedkoopste manier om je meubelen in huis te halen, is zelf je meubelen afhalen in één van onze winkels te Gent, Deinze of Mons. Op die manier kies je het tijdstip dat je het best past. De openingsuren van de winkels kan je hier raadplegen.

  Afhalen kan je doen met je eigen vervoer ofwel met één van de bestelwagens van Weba. Meer informatie omtrent het huren van een bestelwagen kan je hier vinden.

  Verzending

  De producten die je aankoopt kunnen geleverd worden via pakjesdienst of grootmeubeltransport. Dit is afhankelijk van het product dat je aankoopt. De verzendmethode vind je terug op elke productpagina onder 'Praktisch' bij 'Leverbaar'.

  Heb je grote meubelen gekocht? Dan kan je deze in heel België thuis laten leveren voor de maximale prijs van € 75 via drempelservice. Meer informatie vind je hier.

  Kleine, niet-fragiele producten verzendt WEBA via pakjesdienst. Deze pakjesdienst komt bij je langs de dag nadat we je bestelling meegegeven hebben. Ben je niet thuis? Geen probleem, de pakjesdienst laat een briefje achter waarmee je je bestelling kan ophalen bij een Pick-up Point. Momenteel worden alle pakjes via pakjesdienst verzonden voor € 4,95!

  Retours

  Heb je iets via de winkel aangekocht dat je wil retourneren? Neem dan contact op met de winkel waar u dit artikel heeft aangekocht. 

  Heb je iets via de webshop aangekocht dat je wil retourneren? Je kan het product in de ongeopende, originele verpakking terug bezorgen binnen de 14 dagen na ontvangst. De kosten van het retourneren betaal je zelf. Lukt het niet om het product zelf terug te bezorgen? Neem dan contact op met Weba Online via de contactgegevens die je hier vindt.