Reserveer hier je winkelbezoek 
Al onze winkels zijn vandaag volzet
Afhalen kan zonder reservatie
Onze coronamaatregelen: meer info

Infrarood zender wifi

€ 23,30

In toonzaal in Gent, Deinze, Mons

Reserveer om morgen af te halen, betalen hoeft pas in de winkel

Later afhalen kan via de rode bestelknop.

  Afhalen in de winkel - GRATIS  Meer info
  Thuislevering - vanaf € 5,95 (België) Meer info
  In stock
  Ook interessant

  Meer details

  Bedien al je infrarood gestuurde apparaten eenvoudig met je telefoon, vanaf waar je wilt. Deze Qnect Wifi IR Repeater ondersteunt meer dan 50.000 infrarood gestuurde apparaten van vele bekende merken. Zoek nooit meer naar een afstandsbediening. Deze infrarood blaster wordt eenvoudig met je wifi gekoppeld.

  Gebruik je Qnect app om je airco aan te zetten voordat je thuis bent, of stel een schema in om je televisie automatisch aan of uit te schakelen. Programmeren werkt eenvoudig, dankzij een grote database die compatibiliteit biedt met vele televisiemerken, airconditioners, ventilatoren en andere apparaten kan je snel de juiste afstandsbediening selecteren. Deze database wordt regelmatig geüpdatet. Daarnaast heeft deze smart afstandsbediening de mogelijkheid om handmatig onbekende IR-apparaten in te lezen, zodat ook de minder bekende productmerken worden ondersteund.

  Dit product is eenvoudig in installatie. Plaats de infrarood zender op een centrale plaats in een kamer. Dankzij het 360° bereik met een zendafstand van 8 meter, kan je zowat elk apparaat in je kamer bedienen.

  Combineer deze inrarood blaster en andere Qnect producten samen in één app, zonder het gedoe van ingewikkelde installaties. In dit geval kun je, in combinatie met met Qnect sensoren of camera's, bij beweginsdetectie je televisie via infrarood aanschakelen. Of schakel je Airco automatisch aan zodra de temperatuur in de kamer te hoog is. Zonder dat je iets hoeft te doen!

  Deze slimme afstandsbediening bestuur je ook met spraakbediening via Amazon Alexa, Google Home en Siri Voice.
  Meer informatie
  Materiaal
  Kunststof
  Meer informatie
  Aantal colli
  1 c
  Montage
  Geen/beperkt
  Leverbaar
  Pakjesdienst groot

  Afhaling

  Indien gewenst, kan je ook één van onze bestelwagens huren.

  Verzending

  Via pakjesdienst:

  • Voor kleine, niet breekbare producten
  • Verzending voor €5,95
  • Niet thuis? De pakjesdienst levert de volgende dag bij een Pick-up Point in jouw buurt. U ontvangt hiervoor een briefje in de brievenbus.

  Meubeltransport:

  Op de productpagina kan je bij ‘Praktisch’ terugvinden hoe de levering zal verlopen.

  Retours

  Heb je iets via de winkel aangekocht dat je wil retourneren? Neem dan contact op met de winkel waar u dit artikel heeft aangekocht. 

  Heb je iets via de webshop aangekocht dat je wil retourneren? Je kan het product in de ongeopende, originele verpakking terug bezorgen binnen de 14 dagen na ontvangst. De kosten van het retourneren betaal je zelf. Lukt het niet om het product zelf terug te bezorgen? Neem dan contact op met Weba Online via de contactgegevens die je hier vindt.