Welkom op onze webshop

 • Levering in heel België
 • 10000 producten op voorraad
 • Winkels open op zondag

Hoeksalon Milestone leder & lederlook grijs rechts

Speciale prijs € 755,00 Normale prijs € 899,00

Actie geldig tot en met 17/11/2019

In toonzaal in Gent, Deinze, Mons

Reserveer om morgen af te halen, betalen hoeft pas in de winkel

Later afhalen kan via de rode bestelknop.

  Afhalen in de winkel - GRATIS

  Meer info

  Bestelwagen huren - vanaf € 10

  Meer info

  Thuislevering - vanaf € 65

  Meer info

  • Onderhoud
  • Onderhoud
  Ook interessant
  De hoogte van de rugsteunen opgeklapt: 93cm.
  Meer informatie
  Breedte
  298 cm
  Hoogte
  92 cm
  Diepte
  172 cm
  Diepte links
  105 cm
  Diepte midden
  105 cm
  Diepte rechts
  172 cm
  Hoogte poot
  13 cm
  Breedte zit
  154 cm
  Diepte zit
  56 cm
  Hoogte zit
  47 cm
  Hoogte armleuning
  60 cm
  Breedte ligoppervlak
  75 cm
  Lengte ligoppervlak
  123 cm
  Meer informatie
  Materiaal
  Natuurleder, PU-lederlook
  Meer informatie
  Volume
  2.5 m³
  Aantal colli
  2 c
  Maximum afmeting colli
  115x177x96
  Montage
  Weinig
  Meer kleuren via de winkel
  Neen
  Meer afmetingen via de winkel
  Neen
  Afneembare hoes
  Neen
  Losse zit-of rugkussens
  Geen
  Relaxfunctie
  Geen
  Slaapfunctie
  Neen
  Modulair
  Neen
  Leverbaar
  Meubeltransport
  Meer informatie
  Kleur
  Grijs Earl Grey 901
  Kleur poot
  Alu
  Meer informatie
  Onderhoud
  Leder en Lederlook
  Bij dit salon bestaat het zitvlak, de rug en de armleuningen uit gepigmenteerd beschermd leder. Deze onderhoud je als volgt:

  Gewoon onderhoud mag door stof af te nemen en af en toe te reinigen met een uitgewrongen doek met gedemineraliseerd water. Wel na gebruik van water steeds afdrogen met een katoenen doek.

  Tweemaal per jaar raden wij aan om het leder een grondige poetsbeurt te geven: reinigen met NATURAL LEATHER CLEANER met een propere zachte doek, daarna voeden en beschermen met LEATHER CARE COLOR KLEURLOOS, aanbrengen met een zachte doek, uitwrijven met een propere doek.

  Bij intensief gebruik (veel zonlicht, nabijheid van warmtebronnen of intensief gebruik van jeanskledij) mag je maandelijks de LEATHER CARE COLOR KLEURLOOS gebruiken op de plaatsen die blootgesteld zijn aan 1 van de bovengenoemde factoren.

  De andere delen zijn bekleed met lederlook. Deze onderhoud je als volgt:

  Reinigen kan met een goed uitgewrongen zeemvel of doek. Nadien zeker goed afdrogen met een katoenen doek. Zeker niet laten opdrogen!

  Voor een grondiger opfrisbeurt gebruik je LEATHERLOOK CLEAN & CARE: reinigt, beschermt en voedt. Verstuiven en dan met een propere doek verdelen zonder te drukken.

  Behandeling alle 4 tot 6 maanden herhalen afhankelijk van de omgeving (zonlicht of verwarmingssysteem) en intensiteit van het gebruik.

  Afhaling

  De snelste en goedkoopste manier om je meubelen in huis te halen, is zelf je meubelen afhalen in één van onze winkels te Gent, Deinze of Mons. Op die manier kies je het tijdstip dat je het best past. De openingsuren van de winkels kan je hier raadplegen.

  Afhalen kan je doen met je eigen vervoer ofwel met één van de bestelwagens van Weba. Meer informatie omtrent het huren van een bestelwagen kan je hier vinden.

  Verzending

  De producten die je aankoopt kunnen geleverd worden via pakjesdienst of grootmeubeltransport. Dit is afhankelijk van het product dat je aankoopt. De verzendmethode vind je terug op elke productpagina onder 'Praktisch' bij 'Leverbaar'.

  Heb je grote meubelen gekocht? Dan kan je deze in heel België thuis laten leveren voor de maximale prijs van € 75 via drempelservice. Meer informatie vind je hier.

  Kleine, niet-fragiele producten verzendt WEBA via pakjesdienst. Deze pakjesdienst komt bij je langs de dag nadat we je bestelling meegegeven hebben. Ben je niet thuis? Geen probleem, de pakjesdienst laat een briefje achter waarmee je je bestelling kan ophalen bij een Pick-up Point. Momenteel worden alle pakjes via pakjesdienst verzonden voor € 4,95!

  Retours

  Heb je iets via de winkel aangekocht dat je wil retourneren? Neem dan contact op met de winkel waar u dit artikel heeft aangekocht. 

  Heb je iets via de webshop aangekocht dat je wil retourneren? Je kan het product in de ongeopende, originele verpakking terug bezorgen binnen de 14 dagen na ontvangst. De kosten van het retourneren betaal je zelf. Lukt het niet om het product zelf terug te bezorgen? Neem dan contact op met Weba Online via de contactgegevens die je hier vindt.