Welkom op onze webshop!

 • Levering in heel België
 • 10000 producten op voorraad
 • Open op zon- en feestdagen

Cherry H53cm

€ 19,00

In toonzaal in Nog niet te bezichtigen

Reserveer om vandaag af te halen, betalen hoeft pas in de winkel

Later afhalen kan via de rode bestelknop.

  Ook interessant
  Meer informatie
  Breedte
  25.3 cm
  Hoogte
  53 cm
  Diepte
  22.8 cm
  Meer informatie
  Materiaal
  Kunststof
  Meer informatie
  Volume
  0.024 m³
  Aantal colli
  1 c
  Afm Grootste colli
  35.7x26.7x27.8
  Montage
  Geen/beperkt
  Leverbaar
  Pakjesdienst groot
  Meer informatie
  Kleur
  Rood

  Afhaling

  De snelste en goedkoopste manier om je meubelen in huis te halen, is zelf je meubelen afhalen in één van onze winkels te Gent, Deinze of Mons. Op die manier kies je het tijdstip dat je het best past. De openingsuren van de winkels kan je hier raadplegen.

  Afhalen kan je doen met je eigen vervoer ofwel met één van de bestelwagens van Weba. Meer informatie omtrent het huren van een bestelwagen kan je hier vinden.

  Verzending

  De producten die je aankoopt kunnen geleverd worden via pakjesdienst of grootmeubeltransport. Dit is afhankelijk van het product dat je aankoopt. De verzendmethode vind je terug op elke productpagina onder 'Praktisch' bij 'Leverbaar'.

  Heb je grote meubelen gekocht? Dan kan je deze in heel België thuis laten leveren voor de maximale prijs van € 75 via drempelservice. Meer informatie vind je hier.

  Kleine, niet-fragiele producten verzendt WEBA via pakjesdienst. Deze pakjesdienst komt bij je langs de dag nadat we je bestelling meegegeven hebben. Ben je niet thuis? Geen probleem, de pakjesdienst laat een briefje achter waarmee je je bestelling kan ophalen bij een Pick-up Point. Momenteel worden alle pakjes via pakjesdienst verzonden voor € 4,95!

  Retours

  Heb je iets via de webshop aangekocht dat je wil retourneren? Je kan het product in de ongeopende, originele verpakking retourneren binnen de 14 dagen na ontvangst. De kosten van het retourneren betaal je zelf. Lukt het niet om het product zelf te retourneren? Neem dan contact op met Weba Online via de contactgegevens die je hier vindt.