Welkom op onze webshop

 • Levering in heel België
 • 10000 producten op voorraad
 • Winkels open op zondag

Braadpan Chef Ø24cm

Speciale prijs € 45,80 Normale prijs € 54,00

Actie geldig tot en met 21/11/2019

In toonzaal in Gent

Reserveer om morgen af te halen, betalen hoeft pas in de winkel

Later afhalen kan via de rode bestelknop.

  Afhalen in de winkel - GRATIS

  Meer info

  Thuislevering - € 4,95 (België)

  Meer info

  • Meer afmetingen via de winkel
  • Meer afmetingen via de winkel
  Ook interessant
  Een tijdloze BEKA serie van topkwaliteit!
  Vervaardigt uit hoogwaardig roestvrij staal met ergonomische grepen. Optimale warmteverspreiding dankzij de ingekapselde bodem met een laag aluminium tussen twee lagen roestvrij staal.
  Meer informatie
  Breedte
  26 cm
  Hoogte
  9 cm
  Lengte
  40.3 cm
  Diameter
  24 cm
  Meer informatie
  Materiaal
  Inox
  Meer informatie
  Aantal colli
  1 c
  Montage
  Geen/beperkt
  Verlengde waarborg
  3 jaar
  Meer afmetingen via de winkel
  Ja
  Geschikt voor
  Alle vuren, Vaatwas, Oven
  Antikleef
  Neen
  Type fornuis
  Voor alle vuren
  Leverbaar
  Pakjesdienst groot

  Afhaling

  De snelste en goedkoopste manier om je meubelen in huis te halen, is zelf je meubelen afhalen in één van onze winkels te Gent, Deinze of Mons. Op die manier kies je het tijdstip dat je het best past. De openingsuren van de winkels kan je hier raadplegen.

  Afhalen kan je doen met je eigen vervoer ofwel met één van de bestelwagens van Weba. Meer informatie omtrent het huren van een bestelwagen kan je hier vinden.

  Verzending

  De producten die je aankoopt kunnen geleverd worden via pakjesdienst of grootmeubeltransport. Dit is afhankelijk van het product dat je aankoopt. De verzendmethode vind je terug op elke productpagina onder 'Praktisch' bij 'Leverbaar'.

  Heb je grote meubelen gekocht? Dan kan je deze in heel België thuis laten leveren voor de maximale prijs van € 75 via drempelservice. Meer informatie vind je hier.

  Kleine, niet-fragiele producten verzendt WEBA via pakjesdienst. Deze pakjesdienst komt bij je langs de dag nadat we je bestelling meegegeven hebben. Ben je niet thuis? Geen probleem, de pakjesdienst laat een briefje achter waarmee je je bestelling kan ophalen bij een Pick-up Point. Momenteel worden alle pakjes via pakjesdienst verzonden voor € 4,95!

  Retours

  Heb je iets via de winkel aangekocht dat je wil retourneren? Neem dan contact op met de winkel waar u dit artikel heeft aangekocht. 

  Heb je iets via de webshop aangekocht dat je wil retourneren? Je kan het product in de ongeopende, originele verpakking terug bezorgen binnen de 14 dagen na ontvangst. De kosten van het retourneren betaal je zelf. Lukt het niet om het product zelf terug te bezorgen? Neem dan contact op met Weba Online via de contactgegevens die je hier vindt.