Onze coronamaatregelen: meer info

Boekenkast Elena 155cm

€ 1.579,00
In stock
Vandaag besteld? Beschikbaar vanaf begin januari
 • -

  In toonzaal in Gent, Deinze, Mons

  Reserveer om vandaag af te halen, betalen hoeft pas in de winkel

  Later afhalen kan via de rode bestelknop.

   Afhalen in de winkel - GRATIS  Meer info
   Bestelwagen huren - vanaf € 10 Meer info
   Thuislevering - vanaf € 75 Meer info
   • Onderhoudtips
   • Onderhoudtips

   Meer details

   Meer informatie
   Meer kleuren
   Neen
   Meer afmetingen
   Neen
   Modulair
   Neen
   Meer informatie
   Breedte
   155 cm
   Hoogte
   234 cm
   Diepte
   42 cm
   Meer informatie
   Materiaal
   Eik massief, Glas, Eik fineer
   Meer informatie
   Gewicht
   160 kg
   Volume
   1.5339 m³
   Aantal colli
   3 c
   Maximum afmeting colli
   161.0x146.0x44.0
   Montage
   Weinig
   Leverbaar
   Meubeltransport
   Meer informatie
   Kleur
   Aged grey
   Meer informatie
   Onderhoudtips
   Eik massief gekleurd

   Om dit meubel optimaal te beschermen en onderhouden, adviseren wij om volgende stappen te doorlopen vóór u het in gebruik neemt. Test altijd alle producten op een onopvallende plaats op kleurechtheid en bestendigheid van het meubel. Pas na drogen vergelijken. Opgelet: schuur dit meubel in geen geval op. Met het opschuren neemt u immers de bovenste laag weg, wat een groot kleurverschil met zich meebrengt.

   Stap 1
   Wood Power Cleaner reinigt, ontvet, en verwijdert hardnekkige vlekken. Dit product dient als voorbehandeling voordat u de Natural Wood Sealer gaat gebruiken. Breng Wood Power Cleaner royaal aan op een schone, pluisvrije doek. Wrijf hiermee vervolgens het oppervlak egaal in en laat het een korte tijd inwerken. Vervolgens uitwrijven met een schone, pluisvrije doek en verder laten drogen (15 minuten).

   Stap 2
   Natural Wood Sealer is een watergedragen, kleurloze impregneerolie voor alle onbeschermde houtsoorten en biedt een optimale bescherming tegen water, olie en vet. Fles voor gebruik goed schudden. Dit product nooit op natte ondergronden verwerken. Voor de beste verwerking de olie onverdund en egaal aanbrengen met een kwast of microvezeldoek (minimaal 3 uur laten drogen). Na droging een tweede laag aanbrengen (opnieuw 3 uur laten drogen). Meerdere lagen Natural Wood Sealer verhogen het beschermingsniveau.

   Stap 3
   Om glimplekken op het meubel te verwijderen, extra bescherming te bieden en het meubel op te frissen zonder glanslaag achter te laten, gebruikt u Wood Matt Polish. Dat product mag u aanbrengen met een microvezeldoek. Behandeling elke 3 à 4 maanden herhalen.

   Om het meubel te reinigen volstaat een licht vochtige doek. Voor een grondige opfrisbeurt raden wij Wood Power Cleaner aan. Gebruik hiervoor een pluisvrije doek en wrijf het oppervlak na de behandeling op met een droge doek. Breng na elke grondige reiniging een nieuwe laag Wood Matt Polish aan.

   Belangrijk: als je morst, neem dan het vet of de vloeistof onmiddellijk weg zodat het niet in het hout kan dringen.

   Afhaling

   Indien gewenst, kan je ook één van onze bestelwagens huren.

   Verzending

   Via pakjesdienst:

   • Voor kleine, niet breekbare producten
   • Verzending voor €5,95
   • Niet thuis? De pakjesdienst levert de volgende dag bij een Pick-up Point in jouw buurt. U ontvangt hiervoor een briefje in de brievenbus.

   Meubeltransport:

   Op de productpagina kan je bij ‘Praktisch’ terugvinden hoe de levering zal verlopen.

   Retours

   Heb je iets via de winkel aangekocht dat je wil retourneren? Neem dan contact op met de winkel waar u dit artikel heeft aangekocht. 

   Heb je iets via de webshop aangekocht dat je wil retourneren? Je kan het product in de ongeopende, originele verpakking terug bezorgen binnen de 14 dagen na ontvangst. De kosten van het retourneren betaal je zelf. Lukt het niet om het product zelf terug te bezorgen? Neem dan contact op met Weba Online via de contactgegevens die je hier vindt.