Beker Hammam donkergrijs marmer

 
€ 22,20

Dit product kan je op maat samenstellen door de kleur, opstelling en/of stof aan te passen. Kom langs in onze winkel en stel jouw product samen. Weet je al wat je wil? Vraag een offerte aan.

Dit product is verkrijgbaar in verschillende versies onder dezelfde referentie. Afhankelijk van de voorraad zijn niet alle afgebeelde producten beschikbaar.
Kom langs in onze winkel en kies jouw favoriet.

Op voorraad in Gent Deinze Mons Online
  Te bezichtigen in Gent Deinze Mons
  • Gent - Aanwezig in toonzaal
  • Deinze - Aanwezig in toonzaal
  • Mons - Aanwezig in toonzaal

  Reserveer om vandaag af te halen, betalen hoeft pas in de winkel

  Later afhalen kan via de rode bestelknop.

   • Onderhoudstips
   • Lage prijzen
   • Gratis afhaling, 3 winkels
   • Thuislevering vanaf € 5,95
   • Uitstekende klantbeoordeling - 4.5/5
   • Onderhoudstips
   Ook interessant

   Meer details

   De rust en het welzijn van een echte Hammam in huis halen is wat je doet met de Hammam serie van Aquanova. De producten uit de Hammam serie worden met de hand gemaakt en zijn daardoor stuk voor stuk een bijzonder onderdeel van uw badkamer, toilet of keuken. Het gebruikte marmer voor deze serie, meestal in combinatie met roestvrij staal, geeft het een rustieke en authentieke uitstraling.
   Meer informatie
   Breedte
   6.5 cm
   Hoogte
   10.5 cm
   Lengte
   6.5 cm
   Meer informatie
   Materiaal
   Marmer
   Meer informatie
   Aantal pakketten
   1
   Montage
   Eenvoudig
   Leverbaar
   Pakjesdienst groot
   Meer informatie
   Kleur
   Antraciet
   Meer informatie
   Onderhoudstips
   Marmer

   Marmer is een natuursteen die ontstaan is uit kalksteen. Marmer dien je voor gebruik niet te beschermen. Voor een gewone reiniging van marmeren oppervlakken volstaat een zachte, vochtige doek. Voor een grondige reiniging kan je het oppervlak insmeren met groene zeep. Laat vijf minuten intrekken en spoel dan de zeep af. Wrijf het marmer vervolgens op met een propere, droge doek.

   Gebruik zeker geen zure middelen, schuurmiddelen, schuursponzen of antikalkmiddelen, want die zullen het marmer aantasten en een doffe vlek maken op het oppervlak.

   Gebruik bij voorkeur glasonderzetters en placemats, zodat zuurhoudende drankjes (frisdrank, sinaasappelsap,…) en voedingswaren geen kans krijgen om het blad te beschadigen.

   Belangrijk: als je morst, neem dan het vet of de vloeistof onmiddellijk weg met bijvoorbeeld een zachte doek of keukenrol en flink wat water. Zo voorkom je dat de substantie in het marmer kan dringen en een vlek achterlaat.

   Afhaling

   Indien gewenst, kan je ook één van onze bestelwagens huren.

   Verzending

   Via pakjesdienst:

   • Voor kleine, niet breekbare producten
   • Verzending voor €5,95
   • Niet thuis? De pakjesdienst levert de volgende dag bij een Pick-up Point in jouw buurt. U ontvangt hiervoor een briefje in de brievenbus.

   Meubeltransport:

   Op de productpagina kan je bij ‘Praktisch’ terugvinden hoe de levering zal verlopen.

   Retours

   Heb je iets via de winkel aangekocht dat je wil retourneren? Neem dan contact op met de winkel waar u dit artikel heeft aangekocht. 

   Heb je iets via de webshop aangekocht dat je wil retourneren? Je kan het product in de ongeopende, originele verpakking terug bezorgen binnen de 14 dagen na ontvangst. De kosten van het retourneren betaal je zelf. Lukt het niet om het product zelf terug te bezorgen? Neem dan contact op met Weba Online via de contactgegevens die je hier vindt.